Happiness@School

coachtraject

Happiness@School

Duur van het traject
Individueel

Kosten
Vanaf 270 Euro (3 sessies)

Ik hanteer een studentenkorting van 30%

Je kent het vast wel, die vervelende leerdoelen die je SMART moet formuleren tijdens het studeren. Wat doen we er nu eigenlijk echt mee? Tijdens je studie schrijf je ze eindeloos op, maar bereiken we onze doelen ook echt?

Tijdens dit coachtraject wel!
Het coachtraject is ontwikkeld om de doelen die jij hebt gesteld binnen een korte periode te behalen. Aan het begin van het traject geef jij aan waarom je bepaalde doelen graag wilt behalen. Dit kan zijn, omdat je beter wilt presteren tijdens je studie, communicatief vaardiger wilt zijn met andere studenten, met zekerheid wil presenteren of je angst om vragen te stellen wilt overkomen.

Hoe coach ik jou naar het resultaat dat je graag zou willen?

Ik begeleid je tijdens het proces van A naar B door vragen te stellen, antwoorden te spiegelen en advies te geven. Het doel van een coachtraject is het vergroten van jouw persoonlijke effectiviteit en jou in beweging te brengen, zodat jij je gestelde doel ook werkelijk haalt.

Je hoeft er namelijk niet alleen voor te staan!

 

 

eerst even kennis maken?

Kom je er niet helemaal uit of heb je nog vragen? Vraag dan eerst een gratis telefonisch gesprek of online videogesprek met mij aan. Zo kunnen we elkaar eerst leren kennen en kunnen we samen jouw wensen bespreken.

Scroll naar top