Happiness@Home

Coachtraject

happiness voor je kids

Je kunt kiezen uit: 

3 online of offline coachgesprekken voor €225

6 online of offline coachgesprekken voor €425

Merk jij dat je kinderen zich niet helemaal lekker in hun vel voelen? Presteren ze minder op school en willen ze er eigenlijk liever niet over praten?

Soms is het fijner om met een onbekend persoon in gesprek te gaan. Dit kan bijvoorbeeld komen door angst voor teleurstelling, schaamte of simpelweg zelf niet begrijpen waarom sommige situaties gebeuren.

Door het inzetten van verschillende technieken waarmee uw kind een dieper begrip krijgt van zijn of haar onderbewustzijn. Door deze technieken leert uw kind beter om te gaan met blokkades die hij of zij ervaart.

Hoe coach ik uw kind naar het resultaat dat hij of zij graag zou willen?

Je kunt kiezen uit 3 of 6 oplossingsgerichte coach gesprekken waarbij de focust ligt op nieuwe inzichten, versterken van de mindset en de acties die je moet ondernemen om zijn of haar doelen te bereiken. Hierbij wordt er rekening gehouden met leeftijd, thuissituatie en de bijbehorende klachten.

 

eerst even kennis maken?

Kom je er niet helemaal uit of heb je nog vragen? Vraag dan eerst een gratis telefonisch gesprek of online videogesprek met mij aan. Zo kunnen we elkaar eerst leren kennen en kunnen we samen jouw wensen bespreken.

Scroll naar top