Happiness@Personal

coachtraject

happiness voor jezelf

Je kunt kiezen uit:

3 online of offline coachgesprekken voor €225

6 online of offline coachgesprekken voor €425

Heb je het gevoel dat je je persoonlijke doelen niet kunt bereiken? Zijn er verschillende blokkades die je maar niet kunt doorbreken? En heb jij behoefte aan ondersteuning hierbij?

Kies dan voor het coachtraject voor jezelf!
Het coachtraject is ontwikkeld om samen jouw gewenste doelen te formuleren en deze binnen 3 of 6 coachgesprekken van een uur te bereiken. Hierbij ligt de focus alleen op jou en jouw doelen. Ja, het mag ook weleens alleen om jou draaien!

Jouw persoonlijke doelen kunnen te maken hebben met het versterken van eigen je productiviteit in je thuisomgeving, leren om jezelf tijd en rust te gunnen, het vergroten van geduld of bijvoorbeeld de communicatie met je partner en/of kinderen. 

Hoe coach ik jou naar het resultaat dat je graag zou willen?

Je kunt kiezen uit 3 of 6 oplossingsgerichte coachgesprekken waarbij de focust ligt op nieuwe inzichten, versterken van de mindset en de acties die je moet ondernemen om jouw doelen te bereiken.

eerst even kennis maken?

Kom je er niet helemaal uit of heb je nog vragen? Vraag dan eerst een gratis telefonisch gesprek of online videogesprek met mij aan. Zo kunnen we elkaar eerst leren kennen en kunnen we samen jouw wensen bespreken.

Scroll naar top