Personal happiness

still, items, things

Innerpowersessie  90 minuten
Kosten
125 Euro

 

Coaching is een persoonlijke begeleidingsvorm  die er op is gericht  jouw persoonlijke effectiviteit te verhogen.  Jij bepaalt waar je aan wilt werken. Als coach begeleid ik je tijdens jouw proces van A naar B door vragen te stellen, antwoorden te spiegelen en advies te geven. Het doel van coaching is het vergroten van jouw persoonlijke effectiviteit en jou  in beweging te brengen zodat jij je gestelde doelen ook werkelijk haalt.

Tijdens een coachingstraject gaan we aan het werk met de volgende thema’s:

  • concreet maken van je doel;
  • obstakels opruimen en hulpbronnen aanboren;
  • je zelfbeeld aanpassen aan je einddoel;
  • je doel behalen.

Coaching biedt uitkomst als je een doel voor ogen hebt en het lastig vindt om dat doel ook werkelijk te realiseren maar het helpt ook als je vastgelopen bent met jezelf of met een situatie.

Het aanbod varieert van korte krachtige sessies van 1,5 uur tot trajecten 3 tot 12 weken. 

De innerpowersessie duurt 90 minuten en is gericht op het behandelen van 1 topic waardoor jij je niet meer zo happy voelt. Tijdens deze sessie zet ik je weer in je kracht zodat je zelf weer verder kunt. 

Coachtrajecten zijn een stuk intensiever en zijn gericht op dieper liggende vraagstukken. Hoelang een traject duurt is afhankelijk van het doel of de doelen die jij wil bereiken.

Coachtraject op maat
Kosten (vanaf 3 sessies)
270 Euro

eerst even kennis maken?

Kom je er niet helemaal uit of heb je nog vragen? Vraag dan eerst een gratis telefonisch gesprek of online videogesprek met mij aan. Zo kunnen we elkaar eerst leren kennen en kunnen we samen jouw wensen bespreken.

Scroll naar top