Happiness@home

Thuis is een plek waar je, je veilig hoort te voelen. Een plek waar je, jezelf kunt zijn, uit kunt rusten. Als je met meerdere mensen in een huis woont is dit ook de plek waar je, je emoties deelt. Waar je kunt lachen, huilen, boos mag worden en het uiteraard ook weer goed kunt maken.

Als dingen thuis niet lekker lopen merk je dat overal aan. Thuis is immers je basis. Het kan zijn dat een van de kinderen kampt met gedrag of aanpassingsproblematiek waardoor het hele gezin ontwricht raakt. Misschien heb je als ouder zelf last van angsten, moeite met loslaten, relatieproblemen of problemen met of op werk. Kinderen met problemen op school. Of misschien woon je nog thuis maar gedragen je ouders zich als een stelletje kleuters. Het kan allemaal en het is in alle gevallen ontzettend vervelend voor iedereen in huis.

Het goede nieuws is dat het opgelost kan worden. Samen kunnen jullie werken aan het terugbrengen van de harmonie in huis. Ik help daar graag bij en heb verschillende vormen van hulp die ik aanbied.

Ik bied coaching, training en verdieping-weekenden aan. Kijk rustig even rond in het menu bovenaan de pagina. Als je iets gevonden hebt wat bij je past kan je contact met mij opnemen via de button gratis gesprek. Dan maken we telefonisch of via een online videogesprek kennis zodat ik je uit kan leggen hoe ik werk en jij eventuele vragen kunt stellen. Je kunt natuurlijk ook meteen een afspraak maken via de kalender achter de afspraakbutton.

Ik kijk ernaar uit je te ontmoeten.

Happy Greets

Dani

eerst even kennis maken?

Kom je er niet helemaal uit of heb je nog vragen? Vraag dan eerst een gratis telefonisch gesprek of online videogesprek met mij aan. Zo kunnen we elkaar eerst leren kennen en kunnen we samen jouw wensen bespreken.=
Scroll naar top