Happiness@work

Als je echt doet wat je leuk vindt, ben je nooit aan het werk. Mensen die van hun passie hun werk hebben gemaakt weten dat als geen ander. Toch kan je zelfs dan tegen dingen aanlopen die niet lekker lopen. Denk aan time management bijvoorbeeld. Of de wens om voor jezelf te beginnen maar niet weten hoe, of het risico niet durven nemen.

Omgedraaid geldt natuurlijk precies hetzelfde. Misschien doe je werk wat je helemaal niet leuk vindt. Of juist wel maar baal je van die ene rot collega of loopt de communicatie niet lekker met je leidinggevende.

Als je op wat voor manier dan ook vastloopt met je werk raad ik je aan om eens aan een powersessie, coachtraject, training of verdiepingsweekend te denken. Kritisch kijken naar jezelf, naar wie jij werkelijk bent, wat je sterke en je minder sterke punten zijn, wat je graag zou willen bereiken en wat je zal moeten veranderen om dat ook daadwerkelijk te bewerkstelligen, is best moeilijk in je eentje. Of misschien weet je allang wat je wil bereiken of veranderen maar heb je niet de tools in huis om jezelf dat aan te leren.

Ik bied coaching, training en verdieping-weekenden aan. Kijk rustig even rond in het menu bovenaan de pagina. Als je iets gevonden hebt wat bij je past kan je contact met mij opnemen via de button gratis gesprek. Dan maken we telefonisch of via een online videogesprek kennis zodat ik je uit kan leggen hoe ik werk en jij eventuele vragen kunt stellen. Je kunt natuurlijk ook meteen een afspraak maken via de kalender achter de afspraakbutton.

Ik kijk ernaar uit je te ontmoeten.

Happy Greets

Dani

eerst even kennis maken?

Kom je er niet helemaal uit of heb je nog vragen? Vraag dan eerst een gratis telefonisch gesprek of online videogesprek met mij aan. Zo kunnen we elkaar eerst leren kennen en kunnen we samen jouw wensen bespreken.
Scroll naar top