Happiness@Work

training

Happy@work groepstraining

team, friendship, group

Duur van het gesprek
Sessie van 90 minuten

Kosten
125 Euro

Ga jij nog met een lach naar het werk? Vind jij het soms ook moeilijk om een balans te vinden tussen professionaliteit en het uiten van jouw eigen mening? Cijfer jij jezelf soms ook weg?
Dan is de Happy@Work groepstraining dé training voor jou! In dit weekend leer je door vier workshops je eigen koers te bepalen. Deze workshops bestaan uit:

  • Unwind the mind

Laat alles los en leer jezelf te ontspannen. In deze workshop leer ik je ruimte te maken voor nieuwe informatie, inzichten en doelen.

  • Hear your innervoice!

We luisteren te weinig naar onszelf, vind je ook niet? In deze workshop leer ik je naar je lichaam te luisteren. Wat wil mijn lichaam mij vertellen en hoe interpreteer ik dit?

  • Breathe!

Adem uit! (Ja, doe het maar even terwijl je dit leest) Het is namelijk belangrijk om te blijven ademen, maar dan natuurlijk wel op een correcte manier! Ik leer je in deze workshop verschillende ademtechnieken en bijbehorende meditaties die jou weer helemaal zen zullen maken. Wooooshhh!

  • Set direction

Nu is het dan toch echt tijd om jouw inzichten een kant te laten bepalen. Samen kijken we naar jouw plan van aanpak om jouw persoonlijke koers de juiste richting op te sturen.

 

eerst even kennis maken?

Kom je er niet helemaal uit of heb je nog vragen? Vraag dan eerst een gratis telefonisch gesprek of online videogesprek met mij aan. Zo kunnen we elkaar eerst leren kennen en kunnen we samen jouw wensen bespreken.

Scroll naar top