Happiness@school

coaching

innerpowersessie

Duur van het gesprek

Kosten

Stress, stress en nog meer stress! Je hebt een lijst aan tentamens, je scriptie deadline nadert, je hoofd zit vol en je moet nog zo veel!

Take it easy!

Gelukkig ben je niet de enige. Studenten kampen bijna dagelijks met blokkades en de bijbehorende frustraties. Wat er alleen niet op school wordt geleerd, is hoe je deze blokkades op een snelle en efficiënte manier doorbreekt, zodat je weer snel verder kunt.

Tijdens een innerpowersessie leer ik je binnen 90 minuten hoe je jouw blokkade in innerpower omzet. Aan het begin van de sessie bepaal ik welke technieken het beste bij jou passen. Het hoeft namelijk niet altijd zo te zijn dat je zelf bewust bent van de blokkade. Door de innerpowersessie leer je binnen 90 minuten gericht te reflecteren, de blokkade te doorbreken en de succesvolle student te zijn die je eigenlijk allang bent.

Innerpower is key!

 

eerst even kennis maken?

Kom je er niet helemaal uit of heb je nog vragen? Vraag dan eerst een gratis telefonisch gesprek of online videogesprek met mij aan. Zo kunnen we elkaar eerst leren kennen en kunnen we samen jouw wensen bespreken.

Scroll naar top