Happiness@School

Coaching

innerpowersessie voor jongeren (12+)

Duur van het gesprek

Kosten

Is het niet meer zo gezellig thuis? Mopperen je ouders continu of wordt je weleens boos zonder reden? Misschien gaat het ineens niet zo goed op school?

Dat is natuurlijk heel vervelend, maar zeker op te lossen. Met een gesprek van 90 minuten zoeken wij samen naar een oplossing! Ik leer je te begrijpen hoe je met bepaalde situaties om kunt gaan, op situaties kunt reageren en naar jezelf kunt kijken.

Deze innerpowersessie is speciaal ontwikkeld voor kinderen ouder dan 12 jaar die kampen met verschillende soorten blokkades in hun thuisomgeving. In de innerpowersessie werk ik met verschillende technieken die aansluiten met de leeftijdscategorie van uw kind. Het doel van deze sessie is gericht op de behoefte en wensen van uw kind om ervoor te zorgen dat hij of zij weer kan genieten van de thuisomgeving.

eerst even kennis maken?

Kom je er niet helemaal uit of heb je nog vragen? Vraag dan eerst een gratis telefonisch gesprek of online videogesprek met mij aan. Zo kunnen we elkaar eerst leren kennen en kunnen we samen jouw wensen bespreken.

Scroll naar top