Happiness@Home

COACHING

innerpowersessie voor ouders

Duur van het gesprek

Kosten

Het is je te veel. Je komt thuis van het werk en het is niet meer gezellig. De dagen dat je naar huis kwam om te ontspannen, liefde te ontvangen of gewaardeerd te worden lijken ineens lang geleden. Wat is er nu precies gebeurd?

Tijdens een innerpowersessie behandelen wij specifiek welke blokkade jou belemmert in een gelukkig gezinsleven. Aan het begin van de sessie wordt er bepaald welke technieken effectief zijn om jouw specifieke blokkade te doorbreken. Verschillende technieken kunnen tijdens de sessie worden ingezet als er sprake is van een blokkade in het onderbewustzijn. Dit kan een gebeurtenis zijn waarvan je denkt het een plekje te hebben gegeven, maar onbewust toch elke dag meedraagt. Denk hierbij aan: oude ruzies met je partner of kinderen, doelen die je niet hebt kunnen behalen of werkgerelateerde problemen.

Door het inzetten van een innerpowersessie leer je binnen een korte periode weer te genieten van je omgeving, elkaar en jezelf te respecteren.

Perfectie is een illusie, respect is een noodzakelijkheid!


eerst even kennis maken?

Kom je er niet helemaal uit of heb je nog vragen? Vraag dan eerst een gratis telefonisch gesprek of online videogesprek met mij aan. Zo kunnen we elkaar eerst leren kennen en kunnen we samen jouw wensen bespreken.

Scroll naar top