Happiness@Work

coaching

innerpowersessie

Duur van het gesprek

Kosten

Iedereen heeft weleens last van een blokkade. Je weet niet waar je moet beginnen, eindigen of überhaupt starten. Herkenbaar! Maar zou het nu niet fijn zijn om te leren hoe je zo’n blokkade in een korte tijd doorbreekt, zodat je weer verder kunt?

Een innerpowersessie is een coachsessie om jou binnen 90 minuten weer volledig in je kracht te zetten. Deze sessie is ontwikkeld voor mensen die met een specifieke blokkade binnen hun werkomgeving kampen.

Aan het begin van deze sessie wordt er bepaald welke technieken het best aansluiten bij de blokkade die jij wilt doorbreken. Verschillende technieken kunnen tijdens de sessie worden ingezet als er sprake is van een blokkade in het onderbewustzijn. Dit kan een gebeurtenis zijn waarvan je denkt het een plekje te hebben gegeven, maar onbewust toch elke dag meedraagt naar het werk. Denk hierbij aan: onverwerkte gesprekken met collega’s en/of werkgevers, timemanagement, werkdruk etc.

Door de innerpowersessie leer je binnen 90 minuten gericht te reflecteren, de blokkade te doorbreken en met een brede lach naar het werk te gaan!

You can do it!

eerst even kennis maken?

Kom je er niet helemaal uit of heb je nog vragen? Vraag dan eerst een gratis telefonisch gesprek of online videogesprek met mij aan. Zo kunnen we elkaar eerst leren kennen en kunnen we samen jouw wensen bespreken.

Scroll naar top