Met wie ga je praten?

Dani

Mijn visie

Het is mijn overtuiging dat iedereen een gelukkig en succesvol leven kan leiden. Een situatie kan veranderen, een droom waar kan maken. Dromen zijn doelen zonder deadline. Dit houdt in dat je elke droom kunt waarmaken als je er een doel van maakt. Hoe groot of klein die droom ook is. Je moet alleen even weten hoe. En daar help ik je graag bij.

Met mijn liefde voor mensen en voor het leven, mijn levenservaring en mijn professionele achtergrond  inspireer, motiveer en begeleid ik jong en oud op weg naar geluk. Niet alleen door te praten, maar vooral ook door te doen.

Mijn leven

Ik heb een hoop in mijn leven meegemaakt. Op jonge leeftijd had ik al een heel eigen visie. Zo ben ik op mijn twaalfde van huis weggelopen en niet meer terug gekomen. Ik heb op straat geleefd, in verschillende kindertehuizen gewoond en ik kwam in aanraking met drugs en met de verkeerde mensen. Mijn ouders stierven beide op jonge leeftijd en als alleenstaande tienermoeder heb ik het niet makkelijk gehad. Maar ik had dromen en die wilde ik waarmaken. Ik geloofde in mijzelf en ben dat blijven doen. 

Mijn dromen

Inmiddels ben ik een trotste moeder van 3 jongens waar ik met volle teugen van geniet. Ik heb een mooie carrière als redacteur en hoofdredacteur van vooraanstaande bladen achter de rug. Ik reis veel en volg overal ter wereld trainingen om mijzelf verder te ontwikkelen. 

Van elke dag maak ik een lievelingsdag. Ik focus op wat er wel is, in plaats van wat er niet is. En dat is eigenlijk in het kort gezegd ook waar ik sinds 2012 mijn werk van heb gemaakt. Elke dag opnieuw maak ik mijn dromen waar omdat ik doe wat ik het allerliefste doe. Geluk ervaren, in kleine en in grote dingen. En die succesformule geef ik door. Die deel ik zo puur, zo enthousiast, zo vaak en zo goed mogelijk. 

Geluk ervaren, delen en vermenigvuldigen. Dat is mijn missie!

0
Jaren ervaring
0
Tevreden klanten
0
Procent happiness
0
Kinderen

eerst even kennis maken?

Kom je er niet helemaal uit of heb je nog vragen? Vraag dan eerst een gratis telefonisch gesprek of online videogesprek met mij aan. Zo kunnen we elkaar eerst leren kennen en kunnen we samen jouw wensen bespreken.

Scroll naar top