@personal

happiness

Personal happiness

Geluk houdt voor iedereen iets anders in. Een ding hebben we echter allemaal gemeen. Als we ons gelukkig voelen worden we gevuld met warmte, licht, innerlijke kracht en.. er verschijnt vrijwel altijd een lach op ons gezicht. Dat is een heerlijk gevoel. Een gevoel dat we allemaal het liefst zo zo vaak mogelijk willen ervaren en zo lang mogelijk vast willen houden. 

Dat laatste lukt ons alleen niet altijd even goed. In sommige periodes van ons leven (her)kennen we slechts enkele momenten van geluk. In andere periodes kan dat een hele fase zijn. Wat ook vaak voorkomt is dat we geen totaal geluksgevoel ervaren omdat onze innerlijke beleving en ons leven uit verschillende elementen bestaat. Zo kan het zo zijn dat je best heel gelukkig bent met je innerlijk, maar niet met  je uiterlijk. Of wel in je sociale leven, maar niet in je relatie.  


Als je jezelf niet helemaal- of helemaal niet happy voelt, is het volgen van een training, verdieping-weekend of coach-traject op dit gebied een goed idee. Dit zorgt er namelijk voor dat je beter inzicht krijgt in wie jij bent, wat jij nodig hebt om gelukkig te zijn en hoe je dat kunt bewerkstelligen.   

Ik bied coaching, training en verdieping-weekenden aan. Kijk rustig even rond in het menu bovenaan de pagina. Als je iets gevonden hebt wat bij je past kan je contact met mij opnemen via de button gratis gesprek. Dan maken we telefonisch of via een online videogesprek kennis zodat ik je uit kan leggen hoe ik werk en jij eventuele vragen kunt stellen. Je kunt natuurlijk ook meteen een afspraak maken via de kalender achter de afspraakbutton.

Ik kijk ernaar uit je te ontmoeten.

Happy Greets

Dani

eerst even kennis maken?

Kom je er niet helemaal uit of heb je nog vragen? Vraag dan eerst een gratis telefonisch gesprek of online videogesprek met mij aan. Zo kunnen we elkaar eerst leren kennen en kunnen we samen jouw wensen bespreken.
Scroll naar top