Power@School

training

assertiviteitstraining

De zesweekse assertiviteitstraining inclusief 3 persoonlijke onlinesessies van 30 minuten is nu voor maar €250,- beschikbaar!

Eng! Er komt een presentatie aan, je moet gaan solliciteren voor een stage of die snauwerige docent aanspreken. Niet iedereen vindt dit altijd even makkelijk. Hoe ga je hier mee om? En hoe word jij weer een powerhouse?

Door de zesweekse online assertiviteitstraining ben jij in een mum van tijd weer een power student! Binnen zes weken leer ik jou hoe je je eigen koers verandert en je wensen vervult. Door het geven van nieuwe inzichten leer ik je jouw assertiviteit binnen je studie te vergoten. Door de wekelijkse online modules te volgen, beschik je aan het einde van het traject over genoeg zelfvertrouwen om in jezelf te geloven!

Naast de onlinetraining begeleid ik jou via drie persoonlijke onlinesessies van 30 minuten, waarbij wij samen dieper ingaan op de behandelde modules, jouw persoonlijke plan van aanpak en de wensen die daarbij horen.

See you on the other side! 😉  

eerst even kennis maken?

Kom je er niet helemaal uit of heb je nog vragen? Vraag dan eerst een gratis telefonisch gesprek of online videogesprek met mij aan. Zo kunnen we elkaar eerst leren kennen en kunnen we samen jouw wensen bespreken.

Scroll naar top