Power@Work

training

assertiviteitstraining

De zesweekse assertiviteitstraining inclusief 3 persoonlijke onlinesessies van 30 minuten is nu voor maar €250,- beschikbaar!

Leer vanuit huis je eigen kracht terug te pakken!

Wil jij leren hoe je nee zegt? Hoe je voor jezelf opkomt op de werkvloer? En vooral wat de balans is tussen professionaliteit en zelfexpressie?

Power@work is een assertiviteitstraining speciaal voor jou ontwikkeld! Binnen 6 weken veranderen wij samen jouw koers en ben je in staat je eigen wensen te vervullen. Want, hey! Wie wilt dit nu niet?

Door het geven van nieuwe inzichten leer ik je jouw assertiviteit binnen de werkomgeving te vergroten. Door de wekelijkse online modules te volgen beschik je aan het einde van het traject over genoeg zelfvertrouwen om nee te durven zeggen, jezelf te confronteren met jouw sterke en minder sterke eigenschappen en voornamelijk voor jezelf te kiezen!

Daarnaast begeleid ik jou via drie persoonlijke onlinesessies van 30 minuten, waarbij wij samen dieper ingaan op de behandelde modules, jouw persoonlijke plan van aanpak en de wensen die daarbij horen.

It’s a –online- date! 😉

eerst even kennis maken?

Kom je er niet helemaal uit of heb je nog vragen? Vraag dan eerst een gratis telefonisch gesprek of online videogesprek met mij aan. Zo kunnen we elkaar eerst leren kennen en kunnen we samen jouw wensen bespreken.

Scroll naar top